Doamna psih. Gabriela Bugarin le-a împărtășit tinerilor din experiența ei de peste 15 ani în HR. Participanții au discutat despre lucrurile care îi pot ajuta să facă alegerile potrivite în carieră.
Au vorbit despre cât de importantă e analiza tendinței actuale privind profesiile care vor fii căutate în 2022, despre importanța unei congruențe între motivația intrinsecă și extrinsecă, cu accent pe valorile personale atunci când e vorba de alegerea unei profesii și creionarea carierei.
 
Mulțumim domnului decan prof.dr.ing. Marian Mocanu și doamnei S.l.dr. Sabina Potra – Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Management în Productie si Transporturi pentru găzduirea acestui eveniment.
 

 # Cafeneaua a fost SUSȚINUTĂ de psiholog Gabriela Bugarin. Gabriela este consilier în carieră, Practitioner în Executive Coaching, Psihoterapeut cu formare în Analiza Sistemică și Terapie familială.  În 2006, după mai mulți ani ca HR Mg. a avut idea construirii propriului business în resurse umane și astăzi IHM Total Consult este în Top 5 companii de HR la nivel național. A condus echipe și format echipe, DAR… dincolo de toate aceste realizări profesionale, este soție și mamă a două fete minunate, Ioana și Mara care o ajută să vadă perspective noi și care i-au oferit șansa să “crească“ alături de ele.

Cafeneaua s-a desfășurat cu sprijinul Fundației Alber, Asociațiilor Enable Timișoara, Asociația Firește și IHM Total Consult.
Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Kiss FM, TV UVT, TION, Timișoreni, Official Media, Știri pentru copii.

Evenimentul este postat și pe facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.