Suntem o echipă de specialiști și antreprenori în educație care oferă un cadrul non-formal, de descoperire și dezvoltare personală, ca alternativă de petrecere a timpului liber, în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani să își exploreze și implementeze propriile proiecte și interese cu sprijin competent.

Ce FACI, Te FACE! e un LOC în care TINERII pot

… să viseze, să își descopere vocația

… să își facă planuri

… să experimenteze, să pună în practică idei, să propună și realizeze propriile proiecte

…să învețe altfel și altceva față de programul de dimineață al școlii

… să împărtășească vorbind deschis, fiind ascultat dar și ascultând

… să se împrietenească cu oameni pasionați din diverse domenii, cu idei, cărți, muzică, filme, afaceri

…să devină, participând la ateliere și activități care îi pasionează

PE CE NE BAZĂM?

Colaborăm cu echipă de formatori entuziaști și dedicați acestui proiect.

Crezul nostru este: ce faci te face, te zidește ca persoană cu valori și principii care te călăuzesc tot restul vieții, acestea formându-se în perioada tinereții.

CeFACITeFACE! este un proiect prin care creăm acel cadru educațional non-formal în care tineri de 18-24 ani participă lunar sau ocazional la activități de dezvoltare personală, la întâlniri cu persoane pasionate de ceea ce fac, respectiv se implică în comunitate. Tinerii sunt încurajați și stimulați să deprindă abilități de viață, să își realizeze planul lor de carieră. Pe lângă achiziția acestor abilități fundamentale în viața personală și profesională a unei persoane, tinerii dezvoltă sentimentul de apartenență la grup, își petrec timpul liber în mod constructiv legând prietenii valoroase, cunoscând mentori care să-i îndrume ulterior, stabilindu-și prioritățile din viață, implicându-se în proiecte în folosul comunității.                                                                                                                                 

Ce FACI, Te FACE! este un proiect al Asociației Enable Timișoara, Asociației Firește, Asociației AtelieR de Cuvinte și este susținut de SC AtelieR de Cuvinte SRL Asociația Firește și partenerii lor.

Parteneri media: TVR Timișoara, Kiss FM, Radio Timișoara, TV UVT, TION, Timișoreni, Oficial media și Știri pentru copii.

EȘTI INTERESAT?

Oportunitățile din proiect se accesează gratuit în limita locurilor disponibile. Participând la proiect vei primi o diplomă de voluntariat.

Transmite această oportunitate prietenilor și cunoscuților tăi!