Suntem un grup de tineri de toate vârstele care oferă un cadrul non-formal, de descoperire și dezvoltare personală, ca alternativă de petrecere a timpului liber în mod plăcut, în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani să își exploreze și implementeze propriile proiecte și interese cu sprijin competent.

Ce FACI, Te FACE! e un LOC în care TINERII pot

… să viseze, să își descopere vocația

… să își facă planuri

… să experimenteze, să pună în practică idei, să propună și realizeze propriile proiecte

…să învețe altfel și altceva față de programul de dimineață al școlii

… să împărtășească vorbind deschis, fiind ascultat dar și ascultând

… să se împrietenească cu oameni pasionați din diverse domenii, cu idei, cărți, muzică, filme, afaceri

…să devină, participând la ateliere și activități care îi pasionează

PE CE NE BAZĂM?

Suntem o echipă profesionistă formată din specialiști entuziaști și dedicați acestui proiect, valorificăm experiențe relevante din cetatea Timișoarei cu privire la acest tip de proiecte.

Crezul nostru este: ce faci te face, te zidește ca persoană cu valori și principii care te călăuzesc tot restul vieții, acestea formându-se în perioada tinereții.

Proiectul Ce FACI, Te FACE! este dezvoltat de Asociația Enable Timișoara și este susținut de Fundația Alber, Asociația Enable Timișoara și partenerii – Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educațională Timiș, OSUT – Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara, Lasting Group, Printopia, IHM Total Consult.

Parteneri media: TVR Timișoara, Kiss FM, Radio Timișoara, , TV UVT, TION, Timișoreni, Oficial media și Știri pentru copii.

EȘTI INTERESAT?

Oportunitățile din proiect se accesează gratuit în limita locurilor disponibile. Participând la proiect vei primi o diplomă de voluntariat.

Transmite această oportunitate prietenilor și cunoscuților tăi!