Suntem o echipă profesionistă formată din specialiști entuziaști și dedicați acestui proiect, valorificăm experiențe relevante din cetatea Timișoarei cu privire la acest tip de proiecte, pe care le pilotăm de peste 10 ani.

  Crezul nostru este: ce faci te face, te zidește ca persoană cu valori și principii care te călăuzesc tot restul vieții, acestea formându-se în perioada tinereții.

  Ioana Cristina Popescu, coordonator proiect Ce FACI, Te FACE!, formator „ActivEu – implicarea mea în comunitate, expert promovare și dezvoltare

  Ioana este asistent social, cu studii aprofundate în management și politici publice. Are o experiență de peste de 25 ani în domeniul non-guvernamental, cu competențe atestate în elaborarea și managementul de proiect, respectiv dezvoltare și promovare de produse educaționale și cultural-artistice. De asemenea, are experiență în management, promovare și dezvoltare organizațională. Este atestată ca formator de formatori. Ioana are experiență de lucru cu grupuri de persoane cu competențe și experiențe diverse pe care le-a coordonat spre atingerea unui nivel de performanță ridicat, care a generat un impact substanțial în comunitate. Este fondator a firmei AtelieR, co-fondator al Grădiniței Troița și a Școlii Sfântul Antim Ivireanul. Are o fiică de 12 ani și un soț care o susține în toate proiectele. În timpul liber îi place să citească, să facă sport, să picteze și să se implice în proiecte de voluntariat. Pune pasiune în ceea ce face și consideră că detaliile fac diferența.

   

  claudia-bencecClaudia Bencec, responsabil tehnic și financiar, formator „ActivEu – implicare în comunitate”

  Claudia este licentiata în Asistență Socială, absolventă Universitatea de Vest Timișoara. Are competențe în domeniul management de proiect și pedagogie. Experiența în conceperea și gestionarea proiectului din domeniile: sociale, cultural, educațional și economic o recomandă și ca formator al cursului ActivEu-imiplicarea în comunitate. Iubește natura și este pasionată de educația copiilor și a tinerilor.

   

  speranta-munteanu

  psih. Speranța Munteanu, psiholog și psihoterapeut LOC de spus, formator și coordonator tabăra CeFACITeFACE

  Speranța este formator, psiholog, psihoterapeut, absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest, cu 10 ani de experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și familiile acestora. A fost implicată în organizarea taberelor cu adolescenți, este formator în cadrul Școlii familiei. Este mamă a doi copii și îi plac lecturile, bicicletele, psihodrama și filmele.

    claudia-bocoiu-3psih. Claudia Bocoiu, psiholog și psihoterapeut LOC de spus

  Claudia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest, Master în Psihologie Clinică și Economie Socială. În prezent este psiholog clinician specialist și psihoterapeut cu formare în psihodramă clasică. Este membru fondator al Asociației Împotriva Cancerului Timișoara, având peste 10 ani de experiență în lucrul cu pacienții oncologici și familiile acestora.  De asemenea, a coordonat activități de voluntariat pentru studenții din cadrul Facultății de Psihologie a UVT și a susținut workshopuri pe diferite teme de interes pentru tineri. În cadrul proiectului este psiholog facilitator pentru sesiunile de dezvoltare personală oferind de asemenea asistență psihologică personalizată în funcție de solicitările și nevoile tinerilor. În timpul liber iîplace să joace tenis, să citească și să asculte muzică.

   gabriela-bugarinpsih. Gabriela Bugarin, invitat special la Cafeneaua tinerilor

  Gabriela este psiholog, licențiată în Teologie- Asistență socială, formator autorizat și consilier de carieră, Practitioner în Executive Coaching, cu formare în Analiza Tranzacțională, psihoterapeut în formare în Analiza Sistemică și Terapie familială, CIPD Certification în Human Resources. Și-a început activitatea ca psiholog școlar și ulterior a fost HR Manager mai mult de 8 ani în mediul corporatist.
  În 2006 a avut ideea construirii propriului business în resurse umane și astăzi IHM Total Consult este în Top 5 companii de HR la nivel național și numărul 1 regional. A condus echipe și format echipe, DAR… dincolo de toate aceste realizări profesionale, este soție și mamă a două fete minunate, Ioana și Mara care o ajută să vadă perspective noi și care i-au oferit șansa să “crească“ alături de ele.

   

  daniel-sabauDaniel Sabău

  Daniel Sabău e preot ortodox. Pr. Dan are studii post-universitare în istorie și ecumenism. Este, de asemenea, manager de proiect atestat. În ultimii 25 de ani Pr. Dan este implicat în diferite activități social-caritabile, având ca proiect de suflet Casa de Copii a Mitropoliei Banatului- „Diaconița Febe”. Alături de experiența pastorală de 21 de ani a avut bucuria de a participa la acțiuni și activități din zone diverse cum ar fi: proiecte caritabile, proiecte sociale, proiecte de prezență digitală (azi numite „social media”). El și soția sa au crescut sufleteșțe și duhovnicește alături de șase copii. Cititul, cățeii și copiii sunt izvoarele bucuriilor lor cotidiene.

   

  horia-damianHoria Damian, invitat special la Cafeneaua tinerilor “Povestea succesului”

  Horia are competente în: antreprenoriat, procese business, sisteme informatice, management de produse software. Îl motivează când ceea ce face are sens pentru ceilalți și să le aduce valoare în propria viață. Crede că educația – în sensul ei larg – poate să ducă la devenirea și împlinirea personală de la prima secundă până la ultima secundă a vieții. Crede într-o comunicare bazată pe sinceritate, respect și pe efortul de a-l asculta și înțelege pe celălalt. co-fondator al Grădiniței Troița și a Școlii Sfântul Antim Ivireanul. Îi place să citească, să facă sport (tenis de masă, volei, înot) și să iasă în natură.

  daniel-dacialaDaniel Dăcilă, invitat special la Cafeneaua tinerilor “Ce este dragostea?”

  Daniel este ca și formare profesională programator și are o gândire logică, analitică. Dar interesele lui ies complet din sfera rigidă a tehnicii. Îl preocupă descoperirea frumuseții și a armoniei lumii din jur, trăită împreună cu prieteni, în relații personale ce zidesc și întăresc. Consideră omul ca având un potențial foarte înalt. Și toate ca oglindă a unui sens și a unei frumuseți superioare.

   

   

   

  Manuela Bmanuela-blatalata, consultant promovare

  Manuela este profesor la Liceul Teoretic “J.L. Calderon” Timișoara, disciplina educație plastică și vizuală. În 2013 a obținut titlul științific de doctor în domeniul arte plastice și decorative. A fost lider al proiectelor  europene Grundtvig și Leonardo Da Vinci

   

   

   

   

  manuela-avram

  Manuela Avram, expert contabil

  Manuela este expert contabil și auditor financiar. Are o experiență de peste 25 de ani în consultanță financiar contabilă, fiscală și cenzorat. Este implicată ca voluntar în proiecte derulate de organizații neguvernamentale în domeniile: educație, artă, cultură și filantropie. Îi place să citească în timpul liber.

   

   

   

  oana-solea-3Oana Șolea, avocat

  Oana este avocat în cadrul Baroului Timiș, profesează de 18 ani și lucrează cu precădere în domeniul dreptului comercial. Este implicată ca voluntar în proiecte de educație, cultură și filantropie, derulate de mai multe organizații neguvernamentale. Are o familie minunată care o sprijină în tot ceea ce face și 2 copii care o împlinesc. Le este recunoscătoare prietenilor, pentru că o ajută sa devină un om mai bun. Îi plac ieșirile în natură, îi place să citească și să cânte muzică corală – este membru în Corul Avocaților Baroului Timiș. Crede că scopul nu scuză mijloacele, iar cuvântul dat este lege. Consideră că este esențial ca fiecare să își descopere rolul în viața și să îl valorifice pentru semenii săi.

  horea-prejaHorea Preja, expert marketing și dezvoltare

  Horea are o experiență de peste 17 ani în vânzări, este antreprenor și director de vânzări. Este colaborator al Asociației Enable Timișoara și firmei Printopia. Este pasionat de muzică și fotografie. Este co-fondator al Grădiniței Troița și a Școlii Sfântul Antim Ivireanul.