adrian-faurAdrian Faur, formator „Comunicarea în marketing și publicitate”

Adrian este producător Radio și TV, voice over în peste 100 de campanii naționale și regionale (Toyota, BMW, Profi, Miele, Bosch, Gorenje, Eta2u, E!Entartainment, Front Row Events și multe altele), prezentator emisiuni și evenimente live, public speaker cu pregătire de specialitate, pasionat de audio de la 20 de Hz până la 20 KHz.
“În urmă cu aproape 20 de ani călcam pentru prima oară pragul unui post de radio, ca voluntar. Doream să învăț totul despre pasiunea mea și am făcut-o, an după an. În scurt timp, aveam emisiunea mea, dar nu prea aveam de unde să mă inspir, de la cine să învăț. Aveam puține modele la îndemână, dar am continuat să studiez și să încerc noi provocări legate de producție, chiar și compozitie. Acum e timpul să dau mai departe ceea ce știu. “

 

simona-jugariuSimona Jugariu, formator „Ce meserie mi se potrivește?”

Simona este directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Timiş, cu un masterat în Managementul Resurselor Umane, licențiata în Psihologie şi în Pedagogie. Simona este profesor consilier, cu experiență de 21 ani în asistența psihopedagogică, psiholog în supervizare pe psihoterapie adleriană, psihologie clinică, membru în Colegiul Psihologilor din România. Are o experiență de peste 14 ani în educația adulților, cu peste 2000 de ore de formare și cu experință în formare a diverselor grupuri: reprezentanți din ONG, cadre didactice, reprezentanţi ai comunităților defavorizate şi din mediul de afaceri etc. De asemenea, are o experiență de peste 14 ani în management organizațional (coordonator/director CJAP/CJRAE). În timpul liber îi place să se plimbe în aer liber, să se joace cu pisicile și câinele ei, să citească și să stea cu familia ei.

 

lavinia-bratuDr. Lavinia Melania Bratu, formator „Gânduri bune în farfurie”

După ce a absolvit Facultatea de Biologie, a terminat un doctorat. A urmat mai multe cursuri de perfecționare în domeniul nutriției, apoi facultatea de psihologie, un master în domeniu. A întâlnit sute de persoane, a ascultat povești de viață, frici și năzuințe, dureri și aspirații… “Oamenii sunt atât de frumoși, dacă te uiți la ei să-i găsești astfel! Din anul 2018 este lector la Universitatea de Medicina și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara, Departamentul Neuroștiințe – Catedra de Psihologie. “Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care lucrez.”
Misiunea ei este: „să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ.”

 

eugen-botaEugen Bota, formator „Sportul pentru viață”

Eugen a fost sportiv de performanță 23 ani și antrenor timp de 9 ani. În prezent este conferențiar la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest Timișoara. Îi place să trăiască și să fie în mijlocul copiilor și tinerilor.

 

 

 

 

 

psih. Mariana Iridon, invitat special la Cafeneaua tinerilor Prizonier în lumea dependenței

Mariana Iridon este coordonator al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș – structura teritorială a Agenției Naționale Antidrog, cu o vechime de peste 22 de ani în Ministerul Afacerilor Interne, psiholog și psihoterapeut (specialitatea Psihoterapie familială sistemică și Terapie centrată pe emoții). Are o experiență de 22 ani ca psiholog clinician din care ultimii 10 ani în relație directă cu consumatorul de droguri și familia acestuia. Este formator autorizat, pentru diferite categorii profesionale (psihologi, polițiști, jandarmi, cadre didactice dar și părinți, asistenți maternali). Este căsătorită și mama unui adolescent de 17 ani. Îi place să citească, să învețe din fiecare experiență, să cunoască oameni și să fie parte a schimbării pe care ei și-o doresc. Deoarece îi place să alerge, Mariana va fi una din alergătoarele la cursa TIMOTION pentru CeFACITeFACE.

 

 
Horia Bugarin, invitat special la Cafeneaua tinerilor Adevăr și provocare în antreprenoriat

Horia se definește ca un om statornic în schimbare, un om care își asumă riscuri și care a înțeles că pentru a face business e nevoie să ieși din zona de confort

După o cariera de succes în vânzări în cadrul unor mari companii românești și internaționale a decis să se implice în propriul business – IHM Total Consult, compania românească care a ajuns în top 5 companii de HR în România cu o cifră de afaceri de peste 20 mil de euro/an. Îi place să călătorească și să petreacă timp de calitate cu prietenii și familia.