Oferă din timpul, cunoştinţele, abilităţile, talentul şi entuziasmul tău!
Una dintre valorile noastre este implicarea în comunitate, ca atare încurajăm participarea unui număr cât mai mare de voluntari în evenimentele noastre. Prin acțiunile de voluntariat putem obține abilități și cunoștințe noi, dar și competențe sociale. Această activitate nu înseamnă numai investiție în tine însuți, înseamnă să te conectezi la un grup, să socializezi mai mult, să fii activ într-un mod util și plăcut, înseamnă apartenența la un grup pe care să-l ajuți necondiționat în timpul tău liber. Activitatea de voluntariat îți dă posibilitatea să cunoști oameni din domenii variate, să colaborezi și să închei relații de prietenie cu ei, pentru a obține în viitor susținerea lor. Și eu mi-am început activitatea profesională ca voluntar și … nu am încetat să o fac.
Te invit și pe tine să te alături echipei noastre indiferent de vârsta pe care o ai!

Ce activităţi poți desfăşura?
Ca voluntar poți să participi la pregătirea, organizarea și promovarea evenimentelor desfășurate. Poate ai timp doar să le vorbești altora despre noi și în acest caz devii ambasadorul nostru!
De asemenea, suntem deschiși la iniţiativele tale!

Cum procedezi?
Scrie un email la adresa contact@cefaciteface.ro sau sună-mă la 0751515331 și spune-mi puțin despre tine și despre motivația ta de a fii alături de noi.
Vei primi o scurtă descriere a oportunităţilor de voluntariat şi propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia afli toate detaliile privind activitatea ta de voluntar sau ambasador al proiectului.

Ce faci, te face!

Ioana Popescu
Coordonator proiect