TESTIMONIALE

Au scris despre noi

A fost o experiență plăcută în care am întâlnit oameni frumoși și au avut experiențe de viață interesante. Discuțiile au fost interesante, s-a pus accentul pe încrederea de sine și consider că acest lucru este cel mai important.

După această întâlnire am căpătat mai multă încredere în mine și vreau să vă mulțumesc.

Sper să se organizeze cât mai multe întâlniri. Voi participa cu drag!

Mi-a plăcut la întâlnirea de azi, m-a făcut să-mi amintesc multe lucruri triste și aș vrea pe viitor să ne încurajăm ca și grup și grup și să devenim prieteni...să ne susținem și să ne ascultăm.

Am avut șansa să vorbesc și să cunosc oameni noi ceea ce mi-a plăcut foarte mult din moment ce eu am dificultăți în a comunica cu persoanele pe care nu le cunosc.

Mie mi-a plăcut ora aceasta și nu cred că aș schimba ceva și nu știu ce aș putea schimba. Amândouă ați format o atmosferă plăcută și m-am simțit bine.

Mi-au plăcut jocurile interactive. Ar fi frumos să fie cât mai multe.

Mi-a plăcut faptul că am interacționat cu oameni pe care nu îi cunoșteam și m-a făcut să mă simt foarte bine. Mulțumesc pentru aceste lucruri.

A fost o experiență plăcută și mi-ar place să se mai repete. Mi-a plăcut să învăț lucruri noi, să cunosc oameni noi, să învăț să mă cunosc și pe mine.

Mi-a făcut plăcere să colaborez cu asemenea oameni și mi-a plăcut extrem de mult. Mulțumesc că m-ați făcut să mă simt atât de bine. Îmi place mult să-mi petrec timpul aici.

A fost o experiență unică și foarte plăcută pe care aș fi dispus să o trăiesc din nou.

M-am simțit foarte bine. Vă sunt recunoscătoare.

Da, am făcut ceva ce nu am mai făcut niciodată.

A fost plăcut să îmi petrec timpul cu voi. Vă mulțumesc că mă faceți să mă simt așa de bine.

Astăzi m-am simțit extrem de bine cum de altfel m-am simțit și la celelalte ateliere. Multumesc pentru tot!

A fost cea mai perfectă oră de atelier de până acum, iar activitatea în limbajul Jaber a fost cea mai interesantă de până acum.

Mi-a plăcut foarte mult. Colegii sunt super de treabă. Nu mă așteptam să fie așa de fain. Nu mi-a plăcut că Ștefan a stat pe telefon

AM O STARE FOARTE BUNĂ. Mi-a plăcut foaaaarte muuuuult! (așa ca și firea mea explozivă). Îmi pare rău că nu am venit mai des.

Relaxare…Ar trebui să facem mai multe activități în care să fim solicitați să vorbim mai mult despre noi ca să ne cunoaștem mai bine.

A fost interesant chiar dacă m-am îngrijorat la jocul de roluri. După m-am simțit bine. A fost o zi destul de grea, dar mă bucur că am venit.

La fiecare întâlnire m-am simțit bine și voi reveni.

Mulțumesc că de fiecare dată mă faceți să mă simt fericit și-mi dați o stare bună…

Emoționată, m-am simțit foarte bine. Îmi place că noi comunicăm.

Au fost activități foarte bine alese, atât pentru a descoperi lucruri despre noi cât și pentru a ne cunoaște mai bine.

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera de aici și activitățile care ne-au unit pe toți și ne-au făcut șă fim mai relaxați și mai deschiși unul cu celălalt.

Totul a fost foarte ok și mi-a plăcut mult faptul că am putut discuta deschis despre tot felul de subiecte.

Activitatea de azi mi-a plăcut foarte mult pentru că mi-am răspuns la unele întrebări.

M-am simțit foarte bine, ca de fiecare dată, mulțumesc pentru tot! Am ajuns să iubesc zilele de marți, doar datprită acestui atelier :).

Să vorbiți și voi mai mult, aă ne dați așa zise “lecții” după care să ne ghidăm. Mulțumesc pentru tot!

A fost plăcut să-mi petrec timpul cu voi, ca de fiecare dată și sunt trist că săptămâna viitoare ne vedem pentru ultima dată în acest an școlar.