Din orice experiență înveți, asta dacă ții ochii și urechile deschise.

Ai șansa, din nou, să asculți experiențele unor profesioniști, de data aceasta în domeniul jurnalismului fie că visezi să fi jurnalist fie că nu.

Îți vor povesti despre provocările peste care ei au trecut, despre greșelile din care au învățat, și firește, despre succesele lor. Asta dacă îți dorești să devii mai bun și să te inspiri de la alții.

Și astfel, la Webinarul Gratuit “Partea Văzută și Nevăzută a unui Jurnalist” vei putea avea invitate acasă la tine pe Dite Dinesz și Luisa Tîrcă.

🆕E un eveniment marca Ce FACI, Te FACE! și este sponsorizat de Asociațiile AtelieR de Cuvinte și Firește.

😍Dite Dinesz este unul dintre jurnaliștii din România cu care ne mândrim, având în spate o vastă carieră.
Moderator, producător, redactor și realizator al mai multor programe culturale derulate pe TVR, Dite a fost, încă de la începutul profesiei sale, un om foarte pasionat de cultură, de România și de puterea comunității.
Această pasiune a condus la crearea seriilor “Izolaţi în România” de pe TVR1, care din 2006 aduce în ne deschide calea spre o lume la care nu aveam acces: lumea oamenilor izolați de pe potecile munților.
Ca recunoaștere a eforturilor sale în această direcție, Dite Dinesz a primit „Trofeul generozității” la Balul Vienez de la Timisoara din 26 noiembrie 2017. 

Iar în 2021 a luat premiul Prix Circom pentru cea mai buna producție europeană.

😍Iar Luisa Tîrcă este reporter în cadrul departamentului de știri al TVR (TVR Timișoara, TVR1, TVR2, TVR3, TVR Info) din anul 2017.
Realizează știri live de la diferite evenimente din zona de vest a țării, dar și internațional. Este de asemenea prezentatoare la Telejurnaluli Regional de pe TVR Timișoara, de pe TVR3.
A realizat deschiderea oficială a programului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023.

Nu uita să-ți notezi întrebările, invitatele mele vor fi încântate să îți răspundă dacă participi live 📆joi-8 iunie de la ora ⏰18.00.

Vei auzi experiențele unor profesioniști, atât unei senioare cât și a unei junioare!

Vei vorbi cu profesioniști care își derulează activitatea ca reporter, moderator, producător, redactor și realizator de programe TV.

Așa că, marchează în calendar data de 📆8 iunie (de la ora ⏰18.00) și alătură-te jurnaliștilor în webinarul acesta super tare!

Vor fi cele mai bune 90 de minute pe care poți să le investești într-un webinar live care are legătură cu dezvoltarea ta personală.

Înscrie-te gratuit aici 👇
https://event.webinarjam.com/channel/CeFACI_Jurnalist
Spune și prietenilor tăi.

Pe curând!
Ioana Popescu, 0751515331

PS 📄Membrii cotizanți ai Asociației AtelieR de Cuvinte, au acces la proiectul educațional “Ce FACI, Te FACE!”, la acordul de parteneriat și la adeverința de coordonator proiect. Vezi mai puţin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.