Omul este format din trei părți: suflet, minte și trup. Dacă ai grijă de toate trei ești un om implinit. La școala lui Pitagora, prima activitate era ora de sport în fiecare zi. 
Corpul uman cuprinde apă în cea mai mare proporție. Dacă te miști, ești ca un izvor de munte din care vrei să bei, dar dacă nu faci sport ești ca o baltă stătută. Oare îți vine să bei din ea?
Sportul deschide perspective, ai o viață socială și te dezvoltă pe toate planurile. Socrates de exemplu, făcea sport ca să întâlnească oameni noi.
Mulțumim prof. Eugen Bota pentru pasiunea cu care ne-ai povestit despre sport și pentru că ne-ai inspirat!

Cursa Timotion e o bună ocazie pentru mișcare. Vino alături de noi și susține CeFACITeFACE în campania TIMOTION! Detalii la acest link: https://cefaciteface.ro/sponsori-si-parteneri/timotion/.

Evenimentul a avut loc JOI-16.01 și a fost susținut de EUGEN BOTA, prof. UVT – Facultatea de Educație Fizică și Sport
Eugen a fost sportiv de performanță 23 ani și antrenor timp de 9 ani. În prezent este conferențiar la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest Timișoara. Îi place să trăiască și să fie în mijlocul copiilor și tinerilor.

Părerea participanților a fost:
Această întâlnire a fost extraordinară deoarece m-a ajutat să mă gândesc să fac un sport care să mă ajute.
O adevărată inspirație pentru a ne mobiliza pentru un stil de viață mai sănătos și fericit. Domnul profesor este un exemplu pentru noi toți. O experiență extraordinară, mă face să îmi regândesc viața! 🙂
Impecabil!
Mă bucur că am aflat răspunsul la întrebarea mea și am să încerc să-mi schimb viața. Mulțumesc pentru sfaturi!
Este un curs de la care ai ce auzi și învăța.

CeFACITeFACE este susținut de Fundația Alber, Asociația Enable și Asociația Firește.

Este postat și pe facebook. Dă share prietenilor tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.